Forskning i følelser

Nyere forskning viser at vores gener har en hukommelse. Det betyder for dig og mig, at vi kan arve vores forældres dybtfølte følelser, som f.eks. skam

En sandhed jeg har arbejdet med og mærket på egen krop, og også årsagen til at jeg sidder her i dag med drømme og visioner der rækker langt ud over min egen næse. Hvad vi ubevidst tænker om os selv og vores omgivelser, gives videre til vores børn. Om vi vil det eller ej vokser de potentielt op med samme selvopfattelse som vi! Vi lærer dem at tænke som vi selv. Med mindre vi bryder cirklen.

Jeg ved at det kan lade sig gøre at bryde et nedarvet eller oplært mønster og ændre måden vi oplever og tænker på vores fortid og barndom. Når vi kommer dertil, ændres også måden vi tænker om os selv. Vores personlighedstræk udvikles når vi bliver bevidste vores evner til at tage styringen af vores tanker og vores liv.

Breaking news: Træning af krop og sind

Der er ikke noget nyt i at vi kan træne vores krop op, så den kan gennemgå svære fysiske prøvelser. Det er den bygget til.

Det nye for mange er, at vi også kan træne måden vi tænker på, altså vores nervebaner, både vedrørende fortiden, nutiden og fremtiden. Ligesom enhver anden muskel. På den måde kan vi ændre måden vi hver især oplever vores liv, som helhed og i brudstykker.

Når vores nervebaner er trænet kan de modstå alverdens prøvelser. Ligesom den veltrænede triatlets krop: Det giver da god mening!

Mit ønske og vision

Min vision, drivkraften bag alt hvad jeg foretager mig, er et inderligt ønske om at give mit bidrag til at vi mennesker skal leve i respekt for vores nærmeste så vi kan leve frit som de individer vi er født som.

Når du først har gået skridtene og som jeg selv følt resultatet af intens træning af egne nervebaner. Det har givet mig appetit og tro på livet og fremtiden: Mange mennesker oplever at de har rigtig svært ved at komme i mål med deres drømme og visioner. De vil fremad, men bliver stoppet af dårlige vaner, af gamle erfaringer, eller af oplevelser, der ikke er afsluttet ordentligt:

Du er nød til at have dit grundfundament på plads og finde “basisglæden”: Træning af dine nervebaner, før du kan bevæge dig uhindret frem i livet. Det er her jeg kan hjælpe dig.

Når vi mødes

Det er altid med stor respekt jeg møder dig når du har valgt at tage kontakt til mig. For mange er det både et svært og et stort skridt. Vi vil skulle indgå i et gensidigt samarbejde af kortere eller længere tid, så det er vigtigt at du oplever at den nødvendige tillid og kemi imellem os, er tilstede. Af samme grund er du altid velkommen til at kontakte mig og tage en snak med mig så du kan få en fornemmelse af hvem jeg er. Det er dig selv der skal tage skridtene på denne færd og jeg vil være med ved din side som din guide og hjælpe og støtte dig, så du kommer godt og sikkert derhen hvor du ønsker.

Som med al anden kontakt med mig, bliver alt behandlet med største fortrolighed. Nøgleordene er tryghed og tillid.