Terapi

 

En investering for livet

Den første session

Til halv pris

Livet må faktisk gerne være dejligt

Det kan de fleste blive enige om – men er livet faktisk dejligt? Selvom livet kan føles tungt og trist, er der altid en god intention bag det vi føler eller mærker. Udfordringen kan være at få øje på den, og at acceptere den. Særligt i de tunge stunder. Det er her samtaleterapi kan hjælpe dig. Når du kender den dybere årsag til dine tanke- og handlemønstre, kan du nemlig handle på det. Dets mere indsigt vi får i os selv, dets lettere føles livet at leve. Genkalder et eller flere af nedenstående punkter genklang i dig, vil du med stor sandsynlighed kunne få glæde af den indsigt, terapi kan give dig:

  • Jeg føler mig fastlåst af en tidligere oplevelse.  
  • Jeg føler ingen passion og er i tvivl om jeg elsker.
  • Jeg bliver ofte ramt af voldsom tristhed eller vrede.
  • Jeg føler mig utilstrækkelig, og oplever ingen glæde.
  • Jeg har svært ved at have nære relationer.
  • Jeg lever ikke mit liv som jeg ønsker at leve det.

Samtaleterapi

I samtaleterapi er det dig der definerer formålet med vores samtale. Målet kan være en konkret færdighed eller en mere udefineret følelse. Det behøver ikke være defineret inden vores møde. Min rolle er aktiv, og jeg vil med spørgsmål og input holde hånden under dig så du kan være i samtalen, også hvis det er svært: Min opgave er at hjælpe dig til indsigt. Det handler i bund og grund om at lære at tage styring over dit sind så dit sind ikke tager styring over dig.

Kontakt mig

Metoden

NLP-terapi er en praktisk og logisk måde at arbejde med vores sind. Jeg arbejder ikke med lange samtaler hvor du skal rive op i det der er svært, der har bragt dig til mig. Jeg arbejder derimod med måden du oplever verden på, og med måden du tænker om den. Dette gælder både måden du tænker om din fortid, nuet og om din fremtid. Ved relations relaterede temaer benytter jeg systemisk terapi eller familieopstilling samt symboler.

Krop og sind i terapi

Nyere forskning viser at effekten af terapi bliver væsentlig større når terapi inddrager både krop og sind. Derfor er det mere reglen end undtagelsen at vi med helt konkrete øvelser bevæger os lidt rundt for at se på dine udfordringer og sætter nye perspektiver i spil. Dette er yderst effektivt, ikke mindst for dig der synes det er svært at sætte ord på dine følelser. Jeg henviser jeg dig gerne videre til de øvrige behandlere i Det blå Behandlerhus, hvis du har interesse i at prøve en anden form for terapi.

Har du spørgsmål eller feedback? Kontakt mig her