Mange oplever at solen gør dem godt. Særligt i disse dage: Alt ser smukkere og mere frodigt ud i solens skær. Vi søger ud i andre omgivelser og bliver styrket af den energi som solen, varmen og de mange lyse timer giver os: Udfordringerne og bekymringerne glider om i baggrunden.

Og måske, bare måske, er det netop nu, mens energien er på sit højeste, at du skal gå igang?

Terapi og coaching er for alle der ønsker forandring og udvikling, og findes der et bedre tidspunkt at gå i gang med det, end når batterierne er sat til genopladning i solen?

Prøv at forestille dig hvordan du og det liv du lever ser ud, for fuglen der betragter dig fra et træ: Fluen på væggen, om du vil. Er tingene som de skal være? -Er der noget du vil ændre på, overordnet eller i nogle konkrete sammenhæng? Mønstre der gentager sig, måden du tænker om dig, eller om dit liv: Er det okay, er det sundt?

Tankemønstre kan ændres og netop måden vi tænker på og måden vi oplever vores verden, danner hele fundamentet for vores selvopfattelse og forståelse af verden omkring os. Det er den viden vi har om måden vi tænker og husker, der danner fundament for NLP terapi og coaching. Når vi mødes som terapeut og klient, er det som ligeværdige samarbejdspartnere og lysten til at ændre på det der ikke virker, er tilstede hos begge parter.

Lige nu er jeg i slutfasen af min uddannelse og søger derfor klienter der er villige til at indgå et samarbejde der vil give os begge læring til livet.

Onsdag d. 6. juni i dagtimerne til 45 minutters gratis, individuel og personlig terapi.

  • Hvad: En unik mulighed for at hjælpe mig og mine medstuderende, for slet ikke at tale om alt det gode, du som hjælper, vil få med dig i tid og evighed.
  • Hvordan foregår det: Vores underviser og 4 terapi-studerende vil være til stede med henblik på at give terapeuten konstruktiv feedback.
  • Hvorfor: Man kan ikke læse sig til alt år man arbejder med mennesker.
  • Kan jeg nå det: Vi søger 5 personer så muligheden er bestemt til stede
  • Hvordan tilmelder jeg mig: Du ringer til mig, så aftaler vi nærmere og du kan stille alle dine spørgsmål
  • Hvor: NLP skolen i Roskilde, Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak med mig om hvad jeg kan tilbyde dig. Mine kontaktoplysninger finder du her.