Om mig

 

#DiviSpaceCachePlaceholder#

Mit navn er Malene…

Min opfattelse af, hvad vi som individer er i stand til, blev ændret da jeg stiftede bekendtskab med selvudviklingens- og selvindsigtens forunderlige verden. Dengang ændredes min tillid til hvad vi kan, når vi vil og tør, og en ny verden åbnede sig for mig. Alle fortjener at få indsigt i sig selv og det vi kommer med og kommer fra. 

Jeg er midt i livet og har igennem en årrække arbejdet målrettet mod at få større livsglæde, ro og frihed i livet, eller helt enkelt:

At leve fra hjertet.  Det er det hele værd, hver dag!

I det daglige er jeg delemor og sidder på kontor.

Jeg udbyder primært terapi i aftentimerne efter kl. 17 hvor mange har bedre mulighed for at finde tiden.

Min motivation

Min egen rejse begyndte, da jeg indså at jeg er ansvarlig for mit eget liv: I mange sammenhænge følte jeg mig trist, forkert, og ude af stand til af handle på det. Det fyldte urimelig meget i mit liv. Da jeg forstod betydningen af at tage varer på mig selv, blev det min mission at dele min viden som samtaleterapeut. Vi er født ind i et liv der skal nydes. Alligevel er sådan, at nogle af os skal have lidt hjælp for at kunne tage livet på os. Vi er alle forskellige og er der intet facit på hvilken vej vi skal gå. Men gå skal vi, for at komme videre. Jeg møder dig hvor du er i dit liv. Jeg holder hånden under dig så du kan fylde dit liv med det der giver dig nærring.

Find dit bedste frem og kontakt mig

Vil du ha’ lidt ekstra?

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, dvs. bevidst positiv programmering af hjernen. Her arbejder man med vores hjernes forbindelser til kropsfornemmelse, sind og logik. I NLP taler man om hvordan måden vi oplever verden, påvirker vores adfærd, som igen påvirker vores selvfølelse og værdier.

Familiekonstellation

Familieopstilling eller Familiekonstellation er en ca. 30 år gammel metode udviklet af tyske Bert Hellinger. Metoden giver på logisk og konkret vis adgang til at se på vores dybtliggende mønstre og giver derved også adgang til både at forstå men også til at bryde disse mønstre. Den åbner også op for en mere spirituel tilgang, hvis man er til det.

Hypnose

Hypnose er en måde at få adgang til vores ubevidste. Dvs. til noget vi har oplevet eller følt, men som vi af praktiske, strategiske og ubevidste årsager, har lagt låg på. F.eks. for at kunne indgå i en relation. Du er ved din bevidsthed ved en hypnotisk samtale og vil kunne huske alt. 

Lets get in touch