Om mig

 

#DiviSpaceCachePlaceholder#

Mit navn er Malene…

Jeg arbejder for at hjælpe mænd og kvinder med at skabe sunde, kærlige forhold til deres nærmeste familie. Ind i mellem fastfryser oplevelser eller svære følelser i vores krop og sind. Det sker gennem hele livet i højere eller lavere grad, og når vi ikke får hjælp til at tø disse forfrysninger op, vil de blive ved med at påvirke os og vores børn, til vi går i graven.

Jeg har selv oplevet hvordan tung kærlighed der overskyggede mine handlinger og næsten åd mig op indefra, blev transformeret til let og nærende kærlighed der stadig spredes som ringe i vandet. 

I dag har jeg adgang til den lette kærlighed i mig og jeg elsker at hjælpe dig der kommer til mig, med at få adgang til den kraft du også har i dig.

Til daglig sidder jeg på kontor og giver primært terapi i efter kl. 17.  

Min motivation

Min egen rejse begyndte, da jeg indså at jeg er ansvarlig for mit eget liv: I mange sammenhænge følte jeg mig trist, forkert, og ude af stand til af handle på det. Det fyldte urimelig meget i mit liv. Da jeg forstod betydningen af at tage varer på mig selv, blev det min mission at dele min viden som samtaleterapeut. Vi er født ind i et liv der skal nydes. Alligevel er sådan, at nogle af os skal have lidt hjælp for at kunne tage livet rigtigt på os. Vi er alle forskellige og er der intet facit på hvilken vej vi skal gå. Men gå skal vi, for at komme videre . Når jeg giver terapi møder jeg dig hvor du er i dit liv. Jeg ved at din rejse kan være hård for dig så jeg holder hånden under dig. På den måde kan du fylde dit liv med det der giver dig nærring.

Find dit bedste frem og kontakt mig

Vil du ha’ lidt ekstra?

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, dvs. bevidst positiv programmering af hjernen. Her arbejder man med vores hjernes forbindelser til kropsfornemmelse, sind og logik. I NLP taler man om hvordan måden vi oplever verden, påvirker vores adfærd, som igen påvirker vores selvfølelse og værdier.

Familiekonstellation

Familieopstilling eller Familiekonstellation er en ca. 30 år gammel metode udviklet af tyske Bert Hellinger. Metoden giver på logisk og konkret vis adgang til at se på vores dybtliggende mønstre og giver derved også adgang til både at forstå men også til at bryde disse mønstre. Den åbner også op for en mere spirituel tilgang, hvis man er til det.

Hypnose

Hypnose er en måde at få adgang til vores ubevidste. Dvs. til noget vi har oplevet eller følt, men som vi af praktiske, strategiske og ubevidste årsager, har lagt låg på. F.eks. for at kunne indgå i en relation. Du er ved din bevidsthed ved en hypnotisk samtale og vil kunne huske alt. 

Lets get in touch