Om mig

 

#DiviSpaceCachePlaceholder#

Jeg brænder

Jeg brænder for at hjælpe mænd og kvinder med at udvikle sunde, kærlige forhold til deres nærmeste familie gennem udvikling af deres egen selvkærlighed.

De sidste 7 år har jeg hjulpet både mænd og kvinder med at finde ind til den dybeste selvkærlighed.

Det er enormt forløsende at finde ind til sig selv og kunne stå i sig selv, og det er netop det jeg ønsker at videregive til mine klienter så de kan give det videre til næste generatiln: Deres børn.

Til daglig er jeg deltidsansat i en Børnehave hvor jeg benytter mine evner til at henvende mig til børnenes gode selvfølelse. Det er mit største ønske at vores børn allerede som små fyldes med gode ressourcer, så de kan gå ud i verden som sunde, livsduelige mennesker.   

Jeg tilbyder én til én terapisessioner efter kl. 16. Onsdag fra kl.13.

  

Min motivation

Min egen rejse begyndte, da jeg indså at jeg er ansvarlig for mit eget liv: I mange sammenhænge følte jeg mig trist, forkert, og ude af stand til af handle på det. Det fyldte meget i mit liv, for meget. Da jeg forstod betydningen af at kunne tage varer på mig selv, blev det min mission at dele denne viden som samtaleterapeut: Vi er sat på denne jord for at nyde vores liv. Alligevel er sådan, at nogle af os oplever livet som tungt og derfor skal vi have lidt hjælp for at kunne tage livet rigtigt på os.

Jeg tror at mine evner til at udvikle sig og til at afvikle mønstre er de samme som dine. Vi kan alle udvikle os med den rette hjælp, og jeg ser det som min fineste opgave at give hvad jeg kan videre, så du og andre også kan leve resten af jeres liv fra hjertet. 

Find dit bedste frem og kontakt mig

Vil du ha’ lidt ekstra?

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, dvs. bevidst positiv programmering af hjernen. Her arbejder man med vores hjernes forbindelser til kropsfornemmelse, sind og logik. I NLP taler man om hvordan måden vi oplever verden, påvirker vores adfærd, som igen påvirker vores selvfølelse og værdier.

Familiekonstellation

Familieopstilling eller Familiekonstellation er en ca. 30 år gammel metode udviklet af tyske Bert Hellinger. Metoden giver på logisk og konkret vis adgang til at se på vores dybtliggende mønstre og giver derved også adgang til både at forstå men også til at bryde disse mønstre. Den åbner også op for en mere spirituel tilgang, hvis man er til det.

Hypnose

Hypnose er en måde at få adgang til vores ubevidste. Dvs. til noget vi har oplevet eller følt, men som vi af praktiske, strategiske og ubevidste årsager, har lagt låg på. F.eks. for at kunne indgå i en relation. Du er ved din bevidsthed ved en hypnotisk samtale og vil kunne huske alt. 

Lets get in touch