Om mig

 

#DiviSpaceCachePlaceholder#

Mit navn er Malene…

Jeg er 43 år og har gennem en årrække arbejdet målrettet mod at få større livsglæde, ro og frihed i livet, eller helt kort opsummeret: At leve fra hjertet.  

I det daglige er jeg delemor og sidder på kontor i en regnskabsafdeling. Alle de elementer jeg tidligere drømte om at have i mit liv, blev implementeret i mit liv gennem NLP-samtaler og konkrete øvelser og jeg ændrede stille og roligt min opfattelse af hvad jeg kan, hvad jeg tror på og hvem jeg er. Alle fortjener at få indsigt i sig selv og er det muligt for mig, er det bestemt også muligt for dig!

Jeg udbyder primært terapi i aftentimerne efter kl. 17 hvor mange har bedre mulighed for at finde tiden.

Min motivation

Jeg faldt over NLP da jeg kæmpede med en generel tristhed: Jeg følte mig forkert i alt for mange sammenhæng og det fik til sidst bærret til at flyde over: Jeg prøvede NLP og valgte hurtigt at tage uddannelsen som NLP Samtaleterapeut: Fordi det virker og fordi jeg mærkede en altafgørende udvikling i mit sind: En udvikling som jeg ikke ville leve foruden. Men især gik jeg den vej fordi jeg oplevede hvordan jeg hjalp mine klienter gennem deres helt egen personlige udvikling: En gave som bliver ved med at give og give!

Find dit bedste frem og kontakt mig

Vil du ha’ lidt ekstra?

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, dvs. bevidst positiv programmering af hjernen. Her arbejder man med vores hjernes forbindelser til kropsfornemmelse, sind og logik. I NLP taler man om hvordan måden hvorpå vi oplever verden, påvirker vores adfærd som igen påvirker vores selvfølelse og værdier.

Familiekonstellation

Familieopstilling eller Familiekonstellation er en ca. 30 år gammel metode udviklet af tyske Bert Hellinger. Metoden giver på logisk og konkret vis adgang til at se på vores dybtliggende mønstre og giver derved også adgang til både at forstå men også til at bryde disse mønstre.

Hypnose

Som en del af NLP-samtaleterapi giver hypnose adgang til vores ubevidste. Dvs. til noget vi har oplevet eller følt, men som vi har lagt låg på, for f.eks. at kunne indgå i en relation. Du er ved din bevidsthed ved en hypnotisk samtale og vil kunne huske alt. 

Lets get in touch