Om mig

 

#DiviSpaceCachePlaceholder#

Mit navn er Malene…

Jeg arbejder for at hjælpe mænd og kvinder med at skabe sunde, kærlige forhold til deres nærmeste familie gennem udvikling af deres egen kærlighed, til dem selv. Vi er ofte  gode til at at pege på andre der får os til at føle os ubehageligt tilpas. Historien viser dog at det betaler sig at “luge i egen køkkenhave” før vi henvender os til naboen. Når vi begynder at se på os selv, og begynder vi som regel at forstå hvad det er vi og vores omgivelser reagerer på. Når vi kommer dertil, begynder alle livets puslebrikkerne at falde på plads, også de brikker vi ikke forstod meningen af da vi var helt små, men som vi troligt på godt og ondt har båret med os hele livet, som de lod der nu engang tilhørte os. 

Jeg har selv oplevet hvordan kærlighed overskyggede nærmest alt hvad jeg tænkte og gjorde og dermed også min oplevelse af, hvem jeg var som menneske. Men jeg har også oplevet hvor stærke vi mennesker er og ved i hvor høj grad vi selv er i stand til at styre vore sind i ny retning, hvis vi vil det!  

Til daglig sidder jeg på kontor og giver primært terapi i efter kl. 17.

  

Min motivation

Min egen rejse begyndte, da jeg indså at jeg er ansvarlig for mit eget liv: I mange sammenhænge følte jeg mig trist, forkert, og ude af stand til af handle på det. Det fyldte meget i mit liv, også for meget. Da jeg forstod betydningen af at tage varer på mig selv, blev det min mission at dele denne viden som samtaleterapeut: Vi er født ind i et liv der skal nydes. Alligevel er sådan, at nogle af os oplever livet som tungt og skal have lidt hjælp for at kunne tage livet rigtigt på os. Vi er alle forskellige, og er der intet facit på hvilken vej vi skal gå.

Jeg tror at mine evner hvad angår udvikling og afvikling af mønstre der påvirker vores velbefindende i dette liv er de samme som dine. Vi kan alle udvikle os med den rette hjælp, og jeg ser det som min fineste opgave at give hvad jeg kan videre, så du og andre også kan leve resten af jeres liv fra hjertet. 

Find dit bedste frem og kontakt mig

Vil du ha’ lidt ekstra?

NLP

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering, dvs. bevidst positiv programmering af hjernen. Her arbejder man med vores hjernes forbindelser til kropsfornemmelse, sind og logik. I NLP taler man om hvordan måden vi oplever verden, påvirker vores adfærd, som igen påvirker vores selvfølelse og værdier.

Familiekonstellation

Familieopstilling eller Familiekonstellation er en ca. 30 år gammel metode udviklet af tyske Bert Hellinger. Metoden giver på logisk og konkret vis adgang til at se på vores dybtliggende mønstre og giver derved også adgang til både at forstå men også til at bryde disse mønstre. Den åbner også op for en mere spirituel tilgang, hvis man er til det.

Hypnose

Hypnose er en måde at få adgang til vores ubevidste. Dvs. til noget vi har oplevet eller følt, men som vi af praktiske, strategiske og ubevidste årsager, har lagt låg på. F.eks. for at kunne indgå i en relation. Du er ved din bevidsthed ved en hypnotisk samtale og vil kunne huske alt. 

Lets get in touch