Har du nogensinde overhørt en samtale og undrende tænkt: “Tror de selv på det de siger?”

Hvis du har, og hvis du undres, vil jeg gerne byde ind med et svar her: Ja! Det gør de: De tror på det de siger for det er det de har oplevet!

Det de har oplevet, har haft så helt enormt mange facetter, at de primært kun har kunne fange dem der passede ind i det de allerede kendte til!

Bl.a. derfor vil den der har lavt selvværd, opleve at årsagen til at han blev sprunget over i køen er, at det er fordi han er mindre betydningfuld end andre der var til stede.

Vores overbevisninger kan gøre os i stand til at opleve de mest fantastiske ting (hvem kender ikke en der faktisk har mødt selveste julemanden?) men de kan også gøre os i stand til at overleve hvor vi ikke ser nogen anden vej ud. Overbevisninger kan gøre vores verden så farvet og snæver at vi næsten kan forekomme at leve i en helt anden verden, end alle de der ikke forstår.

Barnet der oplever svigt af sine forældre, overbevises af sig selv eller af sine omgivelser om at det er sådan det er at være barn, fordi det er barnets virkelighed. Selv når barnet bliver voksen og bliver i stand til at se når andre svigtes, vil det stadig ofte acceptere sine egne kår og ikke af sig selv erkende at det er blevet svigtet.

Med mindre

Med mindre boblen bliver sprængt og der åbnes op for, at det ikke behøver være sådan.

Eller at du ikke behøver tænke sådan.

Og det er lige præcis her NLP’en kommer i spil Som et helt fantastisk værktøj!

Jeg er trænet i at genkende de store og små bobler der begrænser os i vores daglige færden, i verden og især i sindet. Og jeg er trænet i at hjælpe de der henvender sig, med at sprænge deres deres bobler.

Jeg har selv fået sprængt ikke så lidt “bobler” og har i dag den overbevisning at alt er muligt: er det muligt i verden er det det også for mig, og dig, og dig og dig og dig!

Både bobler og overbevisninger kan have alle størrelser og nogle gange ved man dårligt nok at de findes, før end de er væk. Fælles for dem er dog, at de begrænser dig og det er der råd for!

Husk at du altid er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Det er vigtigt at du føler at der er kemi og tillid mellem terapeut og klient.

Mine kontaktoplysninger finder du ved at trykke her.