Min tilgang til terapi

Første gang vi mødes vil vi tale os lidt ind på hinanden og du vil naturligvis få god mulighed for at fortælle hvad du ønsker at få ud af vores tid sammen.

Samtaleterapi foregår som ordet afslører primært som en udvekslende samtale mellem dig og mig. Afhængigt af hvem du er som person og hvad vi finder frem til at skulle tale om, vil vi sammen finde en tilgang der virker og giver mening for dig.

Tilgang til terapi via din krops hukommelse

Én måde at give terapi er ved at vi rejse os og flytter stol eller bevæger os rundt i lokalet. Din krop husker langt bedre end hvad vi tidligere har været bevidste om, så ud fra vores viden om sammenhængen mellem krop og sind, vil vi hurtigt kunne få adgang til elementer og indsigter som har betydning for dig, der hvor du er i dag. På den måde bruger vi aktivt  den “hukommelse” kroppen har, både bagudrettet og fremadrettet.

Hypnose som tilgang til terapi

Vi er som mennesker kun i stand til bevidst at huske en brøkdel af de oplevelser vi har gennem livet. Og for at undgå at du skal bruge hele din opsparing på timer hos din behandler, benytter jeg ind i mellem hypnose. I dag har de fleste mennesker en idé om hvad hypnose er. Dette kan vi formentlig takke mange spændingsfilm og trylleshows for. Heldigvis har disse forestillinger ikke meget med virkeligheden at gøre. Du kan læse en noget forsimplet version af, hvordan det kan foregå, ved at trykke på linket her.

Hypnose er en yderst afslappende og behagelig tilgang til dig der har svært ved at sætte så mange ord på tanker og hændelser.

Og for alle os andre også! Her skal du blot læne dig tilbage og lade dig føre med. Dette kan du gøre fordi jeg med min talen vil henvende mig til dit underbevidste, så dit logiske og bevidste sind kan holde pause. I hypnose er du hele tiden ved din bevidsthed og du vil altid kunne sige både til og fra.

Ønsker du at vide mere om hvordan jeg arbejder, er du altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale. Du kan finde mine kontakt oplysninger ved at følge dette link: Kontakt Malene