Hvorfor vælge terapi

Jeg ønsker at give videre, fordi jeg kan.

Der er en stor sandhed i ordene der siger at vi alle har de ressourcer vi skal bruge, for at nå vores mål. Nogle gange har vi blot skulle arbejde lidt mere for at tilegne os eller træne de ressourcer der skal til. Andre gange skal vi have en håndsrækning: Hvad der er muligt i verden er nemlig muligt for både dig og mig!

I mit tilfælde skulle jeg blive 40 år og stå med nogle af store eksistentielle spørgsmål før jeg forstod at jeg måtte gøre noget! Noget andet:

  • Er jeg der hvor jeg ønsker at være?
  • Er jeg den jeg ønsker at være?
  • Hvis jeg bliver uhelbredeligt syg, har jeg så nået det jeg drømte om?

Jeg kunne kun svare Nej, nej og nej!

Mange kan nikke genkendende til disse overvejelser. Måske du er én af dem, og til dig vil jeg gerne sige: Dit liv er dit! Der er ingen der takker dig for at tilsidesætte dig selv eller dit liv! Den eneste der kan ændre på det, der ikke virker for dig, er dig: Ansvaret er dit!

Jeg har selv måtte arbejdet hårdt for at tilegne mig den indsigt jeg manglede for at kunne vende op og ned på mit eget liv, før, nu og fremefter. Jeg ved hvad det kræver og jeg kender forskellen på før og efter. Frugten jeg høster for dette arbejde, som jeg høster og lever med hver eneste dag, kan ikke beskrives. Derfor er mit ønske at hjælpe dig med at finde de ressourcer der skal til, for at du kan tage dit liv og gøre det til dit.