WTF er terapi

Er du nysgerrig og vil vide om du kan få glæde af terapi? Og lidt i tvivl?

Det er helt okay: De fleste laver deres egen researche, så læs med og se om du kan genkende ét eller flere af punkterne nedenfor, og vurder så først derefter om samtaleterapi er noget for dig:

  • Grundlæggende negativ selvfølelse.
  • Oplevelsen af at “historien gentager sig”.
  • Manglende evne til at sige til eller fra.
  • Ønsket om at fralægge en dårlig vane eller et uhensigtsmæssigt tanke- eller handlemønster.
  • Du har oplevelsen af at du bliver begrænset i dit liv. Måske du har tidligere har oplevet noget, som bliver ved at “forstyrre” dig.
  • Der er bare én bestemt person eller type som du har det virkelig svært med.
  • Du føler dig trist, eller deprimeret
  • Du er gået i stå, og vil videre..
Terapi er for alle

Jeg er certificeret NLP samtaleterapeut og er uddannet i NLP coaching. Jeg giver terapi fordi det virker! Både på unge og på mere modne mennesker. Når du indgår i et forløb med mig, vil du opleve at det du kommer ind ad døren med, vil ændre sig efterhånden som vores samtale skrider frem og dine indsiger kommer. Det er gennem denne process, jeg vil hjælpe dig. Samtaleterapi er sunde samtaler. Samtaler der heler.

Hvorfor netop terapi

Jeg giver terapi fordi det virker. Sagt kort! NLP terapi har en meget praktisk og logisk tilgang til helbredning eller healing af sindet. Jeg arbejder ikke nødvendigvis med lange samtaler hvor klienten skal rive op i alt det der i første omgang har bragt ham eller hende til mig. Jeg arbejder med klientens måde at se verden og sine oplevelser på. Og måden han eller hun tænker på sine oplevelser.

Vejen til målet med behandling

Der findes mange veje til Rom, og også til sundhed og velvære. Det har jeg stor respekt for: Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det er årsagen til at jeg arbejder i et Behandler hus hvor behandlerene kender hinanden og kan supplere hinandens i deres klienters behandlingsforløb: Den ene form udelukker ikke den anden.

Helt praktisk Terapi:

Helt praktisk:
En session foregår i Det blå Behandlerhus i Roskilde og tager 90 minutter.
Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring og få en uforpligtende snak med mig, eller kontakt mig på kontakt@malenejepsen.dk