Anne Marie fortæller: “I foråret havde jeg en mandlig klient, som kom fordi ”alting virker håbløst”. Vi arbejdede med forskellige NLP metoder, og da han gik, sagde han: ”Tænk, at der ikke skulle mere til, for at kickstarte min livsglæde”.

Det var selvfølgelig som sød musik i mine ører, og jeg vil i aften gerne forklare lidt om, hvordan det faktisk er muligt, at
lave store forandringer, med få og simple midler.

NLP, Neuro lingvistisk Programmering, er en psykologi, hvor der er mere fokus på hvordan man udtrykker sig, end på
hvad man rent faktisk siger.”

Et gratis foredrag om de simpleste og måske mest effektive virkemidler som NLP er bygget op omkring.

Anne Marie er stifter af NLP skolen i Roskilde og leverer altid med store armbevægelser, favrige illustrationer og en smittende energi.

Hvor: Det blå Behandlerhus, Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde

Hvornår: 22. sep. 2022 19:00 – 21:00

TilmeldingFølg dette link for tilmelding

Pris: Gratis


Jeg holder ikke selv foredrag men anbefaler altid gerne en god begivenhed eller aktivitet der er til at betale for de fleste. Hvis du kender til en begivenhed som du mener vil passe til min hjemmeside vil jeg meget gerne høre fra dig, du må meget gerne sende mig et link.

Hvis du mere er til 1:1 samtaler er du ligeledes altid velkommen til at skrive eller ringe og aftale en tid. Det samme gælder hvis du er nysgerrig på hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere om hvad jeg laver og gør mig i lige her