Om Malene

Mit navn er Malene, jeg er 42 år og har igennem en årrække smagt min egen “medicin” og jeg kan derfor stå 100% indenfor den.

Min styrke indenfor terapiens verden er at jeg ikke har berøringsangst. Det betyder at jeg hjælper dig med at finde ind til den kerne der gør forskellen for dig og jeg er ikke bange for at gå med dig dertil hvor det kan mærkes. Både det lette og det tunge! For dig betyder det at du aldrig er alene i processen. Jeg er trænet i at lytte efter alt det du ikke siger når du ikke er bevidst om det og jeg er trænet i at tage det hele på et niveau hvor vi alle kan være med: I en naturlig samtale om det der er vigtigt. Samtaler om livet: Dit liv.

Jeg er certificeret NLP samtaleterapeut: Læs her hvad mine klienter udtaler.

Alle elementerne jeg tidligere drømte om for mit liv, er implementeret i min dagligdag bl.a. fordi jeg under min uddannelse ændrede min opfattelse af hvem jeg er og hvad jeg er kommet af. Man kan sige at min kerne blev fundet frem, set og forstået og derefter blev alt i verden muligt.

Ring eller skriv til mig: Alle fortjener at finde det bedste frem i sig selv!