Terapeuten nikker og smiler.. Forstående, lyttende.. Anerkender dine udfordringer.. Du er helt normal!

Du mærker hvordan du slapper af, sænker skuldrene. Her kan du tale frit, intet er forkert eller forbudt, for omdrejningspunktet er dig, dit verdensbillede og følelser.

Og du er her, nu. Måske for at få vendt nogle af dagligdagens frustrationer, for at få et andet perspektiv, eller for at blive lyttet til. Måske du trænger til at mærke dig selv, finde ind til dig selv, i en tid hvor alt går stærkt..

Efter lidt samtale, bliver du bedt om at sætte dig godt til rette, og med ord, tonation og stemmeføring bliver du nu talt ind i en fuldstændig afslappet tilstand. Du bliver rolig.. Helt rolig.. Og kommer dybere og dybere.. ind.. i dig selv.

Du mærker dit hjerte slå, mærker lungerne fyldes med luft.. Og hvordan de tømmes igen.. langsomt..

Følelser du kender findes frem.. Både de lette.. Og de mere tunge.. Du kan mærke dem, og de der har hæmmet og forstyrret, får lidt ekstra opmærksomhed.. Det er helt okay hvis du bliver rørt.. Det betyder bare at du kan slappe endnu mere af..

Oplevelser genopleves og du henter det bedste frem, så du lettere kan finde dem frem en anden gang.. Følelser, ressourcer, minder, indsigter.. Du kan nu hente de ressourcer du nær havde glemt at du rummer. Men vi har alle de ressourcer vi skal bruge.. Nogle gage skal vi bare have tid til at finde dem frem..

Du mærker nu din hovedbund, din hals og alle dine tæer.. Én for én.. Og de store følelser lægges imens på plads hos dig, igen..

Når tiden er rigtig vender du tilbage, og uden at du behøver sætte ord på ved du at der er sket en forandring.

Det er bagefter, som med en god film som du har set og oplevet flere gange, for dit indre blik, og som hver gang gør noget ved dig.. Noget godt..

Det er det hypnose også kan. Dét, og meget mere.

Hypnose er både trygt og behageligt.. Og det er endnu en måde at få mere selvindsigt..

Måske det er netop din vej, måske en sidevej, eller et spor, til din vej..

Selv har jeg stiftet bekendtskab med teknikken under min uddannelse som samtaleterapeut og min begejstring er stor!

Derfor vil jeg da også opfordrer det nysgerrige sind til at kontakte mig. Under mit træningsforløb frem til september giver det fordele til os begge.