Det er næsten mere reglen end undtagelsen at venner og bekendte i deres gode vilje ønsker at oplyse mig om eller at drøfte hvor enormt mange der har taget uddannelsen som coach eller terapeut de seneste 10-15 år. Måske er det sandt. Hvis det er, er det nok i virkeligheden dit eller klientens held..

Det er ikke for sjov, jeg tilbyder at du kan ringe og få en uforpligtende snak med mig: Terapi og coaching virker nu engang bedst når kemi og tillid mellem dig og din vejleder er tilstede. Man taler om gode matchs og det er i den forbindelse naturligt hvis du ønsker at tage kontakt til flere, for at finde det match der virker for dig, for på den måde at få mest for dine anstrengelser: Ja, terapi kan være hårdt arbejde og resultatet er i reglen det hele værd!

I øjeblikket består mine aktiviteter primært af at træne i forbindelse med mit uddannelsesforløb. Ikke to mennesker er ens så der er aldrig nogen fast rutine når jeg hjælper mine klienter med at blive bevidste i dem selv og deres situation. Jeg har fundamentet i min uddannelse på plads og min viden om sorgforløb, depression, stress, angst og alt der imellem, bliver løbende udbygget.

Det er en livslang proces.

Men ét er at træne alene med klienten. Noget andet er at få feedback eller supervision på en session, og at høre hvad en underviser hørte og så. Både af det gode, og det der kunne være gjort anderledes: Der er altid flere muligheder. Det er den slags supervision der er med til at udvikle mine færdigheder til al fremtids gavn.

Jeg er dybt taknemmelig for alle jer der melder jer som kaniner til terapi med feedback.