Eller har du mærket et sug i maven ved tanken om at ferien snart var forbi, ved tanken om den der helt bestemte kollega eller ved tanken om de der opgaver der igen skal udgøre noget nær størstedelen af din hverdag.

Når kroppen sender signaler som sug i maven, åndedrætsbesvær eller hjertebanken, er det ofte fordi den prøver at råbe dig op: Dit sind har ubevidst forstået noget som du ignorerer.

Det kan være okay til en vis grad. De fleste mennesker (ikke alle) nyder deres ferie mere end de nyder at gå på arbejde så det vil være naturligt at krop og sind skriger “Øv! Lad os tage dage 14 mere”.

Men det kan også være en ubevidst erkendelse af at du skal videre, at du bliver eller selv begrænser dig i din karriere, i dine relationer eller i en helt tredje forbindelse.

Vi er mange mennesker, mig selv inklusiv, der er gået gennem lange perioder med en følelse af at noget ikke var rigtig godt. Desværre er vi ikke alle fra naturens hånd begavet med evnen til med det samme at se og forstå det som vores underbevidsthed prøver at fortælle os.

Det første og største skridt er som oftest at erkende at der er plads til forbedring. Det næste, og næsten lige så store skridt er at opsøge og tage imod hjælpen.

Når du kommer til mig vil jeg støtte dig i din forståelse af din verden og dine relationer. Vi vil sammen, ved hjælp af samtaler finde ud af hvad der ligger til grund for din oplevelse af, af noget skal ændres, og tage hånd om det derfra. I tæt samarbejde.

Lige nu, i den sidste tid op til min eksamen, tilbyder jeg en gratis introduktions session på 45 minutter.

Derudover er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale hvis du vil vide mere om hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde dig.