Hvorfor er det, at nogle mennesker formår at give kritisk feedback, som vi kan tage til os og føle os styrket af, mens andres feedback kan slå os helt ud og efterlade os med en rigtig dårlig og ligefrem svækket følelse. Ved du hvad det er de første gør, som gør det hele mere tåleligt?

Indenfor NLP siger vi, at de giver en god sandwich.

Definitionen af en sandwich er for mig at den er appetitlig og den pakker essensen (kødet) ind i snask og lækre sager, og gør på den måde det hele meget mere spiseligt! Selv de ingredienser vi normalt ikke holder særligt af.

En verbal sandwich gør nøjagtig det samme men den handler om dig: Om det du gør godt, det du kan forbedre og om den unikke person du er.

Kan du smage hvad det er der sker? Det der kan forbedres, bliver pakket ind i lækre, gode sager som vi aldrig kan sige eller høre for mange gange.

Kan du komme i tanke om en situation hvor du selv har modtaget en sandwich, eller har givet en sandwich? Eller kan du komme i tanke om en tænkt situation hvor en sandwich ville være et hensigtsmæssigt værktøj, så send mig en mail. Så vil jeg måske benytte din historie, selvfølgelig ganske anonymt, hvis du ønsker det.

Ønsker du hjælp til at kunne bruge og beherske dette fantastiske redskab, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre, og husk på: alle mennesker elsker en god sandwich!