I en familieopstilling undersøges familiestrukturen, og man vil opdage en eventuel uorden, som på det ubevidste plan kan være årsag til begrænsninger vi lægger på os selv, forviklinger i vores relationer, hvordan vi tænker om os selv, lavt selvværd, manglende selvtillid mm.

Når årsagen er afdækket, har vi mulighed for at skabe balance og opnå forsoning, forløsning, fred og komme videre. Rent praktisk foregår det ved en opstilling af de personer, der er relevante, i forhold til emnet der arbejdes med. Dvs. tilstedeværende personer stilles op som erstatning for de faktiske personer.

Den fysiske opstilling fortæller visuelt mere end 1000 ord kan om, hvad der foregår inde i os.

Er du også nysgerrig på hvad denne metode kan enten i forhold til temaer eget eller andres liv, så deltag i en aften, hvor vi ud over teoretisk introduktion laver praktisk demonstration af familieopstilling, ud fra emner som en eller flere deltagere kan tænke sig at udforske.

Bonus:

Selv om det eventuelt ikke er din egen problemstilling, der arbejdes med, vil du kunne få indsigt i hvilke mønstre, der spiller ind i dit eget liv, blive afklaret med uforståeligheder og få oplevelsen af hvad metoden kan.

Det er en unik metode til at arbejde med forandring, udvikling og komplicerede problematikker og det kræver ingen forudgående forudsætninger at deltage på disse aftener – ud over interesse og nysgerrighed.

Hvor: Det blå Behandlerhus, Blågårdsstræde 7, 4000 Roskilde

Hvornår: 07/09/2022 kl.18:00 – 21:00

Tilmelding: Følg dette link for tilmelding

Pris: 300,-

Se mere om Anne-Marie og Det blå Behandlerhus her


Hvis du er blivet nysgerrig på hvad Familieopstilling kan, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg inddrager ofte familieopstilling når jeg giver 1:1 terapisessioner. Læs mere om hvad jeg tilbyder lige her