Kommer tid kommer råd

Hvornår er det din tur til at gøre til at bryde mønsteret?

Er det når alt andet på din To Do er slut?

Er det når børnene er startet i skole, i efterskole, eller er flyttet hjemmefra?

Er det når du kan gå ned i tid?

Eller får mere i løn?

Til Nytår 2020 når alle starter på en frisk?

Når du har lyst?

Eller er det når du ligger i fosterstilling på sengen og ikke har mere at give af? -Det håber jeg ikke..

Ingen facitliste her

Ingen af disse svar er mere rigtige end andre. Når det er sagt, er der tidspunkter der er mere oplagte og mere naturlige til at gøre noget andet, end andre.

Vi krydser disse skilleveje gennem hele vores liv: Når vi skifter job, bliver gift, får børn, ved dødsfald, bliver fyrret.. Alle er naturlige og oplagte tidspunkter i vores liv hvor vi ad livets forunderlige veje tvinges ud i forandringer. Forandringer i vores evner, i vores kunnen, selvfølelse og identitet.

Gør noget andet end i går

Men hvorfor vente? Når du har en sult efter noget mere eller noget andet, er du ved at være parat. Så prøv at sætte dig ned et roligt sted, på trappen, på toilettet, på cyklen, i bilen eller hvor det føles godt for dig. Og mærk efter hvad du længes efter.. Hvad du er mæt af: Hvad det er der dræner dig? Måske du selv kan regulerer på det? Måske dine kollegaer, venner eller veninder kan hjælpe dig?

Alle rejser og forandringer starter et sted.

Nu er du her, og vil du dele eller række ud, vil jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig i gang, hjælpe dig videre eller blot lytte hvis det er det der gør en forskel for dig.

Skriv et svar